GIFT METER

close
0.0

PUNTEN

Spaar bij intervlag voor cadeaus! Zodra je vlag een cadeau heeft bereikt, staat hier een bericht voor je klaar.

DE CADEAU-WATTES?

Bij Intervlag spaar je voor cadeaus. Bij elke aankoop spaar je punten en hijs je bovenstaande vlag omhoog. Wanneer je vlag een cadeau bereikt,kun je er een uitkiezen. We hebben ontzettend veel mooie cadeaus in de aanbieding!Dus... waar wacht je nog op? Start vandaag nog met sparen!

SPELREGELS

  • Voor iedere € 100,- ontvang je 1 punt.
  • Deze € 100,- mag ook verdeeld zijn over meedere orders
  • Wanneer je vlag een cadeau bereikt, heb je de keuze uit 3 cadeau’s.
  • Hoe hoger de vlag, hoe leuker de cadeau’s.
  • Deze actie geldt jaarlijks van januari tot en met december. Daarna begint je vlag weer onderaan.

FAQ

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur dan gerust een e-mail naar: verkoop@intervlag.nl
Of zoek je vraag tussen een van de onderstaande onderwerpen.

Website

Website

We only sell to resellers. For this reason the prices are not publicly available. If you are interested in our prices, just call or email us so we can help you. If you register, we will review your information and within 24 hours you can log in.
Product

Product

Op maat gemaakte beachflags zijn niet bedoeld om te worden gebruikt met onze eigen stokkensets. Beachflags zijn zeer gevoelig voor een perfecte pasvorm. We hebben er veel tijd in gestoken om dit voor elkaar te krijgen met onze eigen stokkensets. Als je een vlag wil voor een stokkenset van een andere leverancier, hebben wij deze ervaring niet en is de kans op een goede pasvorm veel kleiner. Daarom kunnen wij geen pasvorm garanderen op beachflags buiten die van ons.

Dat betekent niet dat we ze niet kunnen maken. Je kan het bestand opmaken in het sjabloon zoals voorheen. Wij zullen ze dan gewoon voor je maken zonder extra kosten. De beachflagbanden zullen normaal gesproken van elastiek zijn. Dit materiaal heeft letterlijk en figuurlijk een grotere flexibiliteit in de geschiktheid voor verschillende stokken.
Vlaggenstof is niet te vergelijken met papier. In sommige gevallen zorgt de structuur van de stof ervoor dat inkt lichtjes uitloopt. Dat zie je alleen als je er met je neus tegenaan zit, maar zo gebruik je een vlag natuurlijk niet. De vlag ziet er mooi uit als hij in de vlaggenmast hangt
Ja, dit is normaal. Onze materialen zijn rekbaar, dit betekent dat het formaat altijd iets afwijkt tijdens de montage, als het wordt opgehangen of als het plat wordt gelegd. Wij proberen altijd te streven naar de exacte maat, maar in sommige gevallen kan er een afwijking zijn van maximaal 5%
Ja, we hebben hier een partner voor. Dus we kunnen je het complete product aanbieden. Het frame is niet via de website te bestellen. Uiteraard kan je ons hierover bellen of mailen.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

De levensduur van een vlag is gemiddeld 3 tot 6 maanden. Dit is echter sterk afhankelijk van het weer.

Daarom adviseren wij om de vlag bij windkracht 6 van de vlaggenmast te halen. Als de vlag een storm moet doorstaan, kan hij natuurlijk wel in één dag kapot gaan
Vanaf windkracht 6 is er een verhoogd risico op slijtage. Wij raden aan om de vlag bij windkracht 6 of hoger af te halen. Doet je dat niet, dan is de kans groot dat de vlag aan de buitenranden gaat rafelen.
Verzenden

Verzenden

Je ontvangt automatisch een track & trace van ons zodra de bestelling is verzonden. Met deze link kan je de status van je bestelling volgen. DHL levert altijd tussen 8:00 uur en 18:00 uur voor standaard zendingen. Daarnaast is er ook een optie om het pakket voor 11:00 uur aan te bieden.
Dat is geen enkel probleem. Wij zijn hier volledig op ingericht omdat wij alleen als groothandel optreden. Jouw naam komt als afzender op het etiket te staan. Jouw klanten zijn de jouwe en hoewel zij onze producten zullen gebruiken zijn zij niet onze doelgroep, je bent onze doelgroep. Misbruik hiervan kost ons meer dan het oplevert en in ieder geval zal je een beter aanspreekpunt voor je klant zijn dan wij ooit kunnen zijn.
Factuur

Factuur

Je ontvangt de factuur altijd nadat wij de bestelling hebben verzonden.
De betalingstermijn bedraagt 30 dagen na ontvangst van de factuur.
Garantie

Garantie

Vlaggen zijn gebruikersproducten die schade kunnen oplopen. Onder slechte omstandigheden kan de vlag binnen een dag beschadigen. Omdat wij hier geen invloed op hebben, geven wij geen garantie op de vlaggen.