KUNST WERK

Odoo afbeelding en tekstblok

KUNSTWERK

Het is het beste om uw bestanden in de volgende formaten aan te maken: .pdf, .eps of .ai(met omtreklijn). Indien mogelijk moet de illustratie de oorspronkelijke grootte hebben,met een resolutie van minimaal 150 DPI (dots per inch). De beste resolutievoor een doek is 300 DPI. Zorg ervoor dat u met vectoren werkt, wantvectoren zorgen ervoor dat het beeld niet wazig wordt, zelfs niet in grote formaten. InBovendien verkleinen vectoren de grootte van het bestand, wat belangrijk is bij groteafdrukformaten.

TO DYE

Wanneer je een full-colour bestand levert, wordt deze digitaal geprint. Je kunt het bestanddan in CMYK afleveren. Als je wilt dat wij PMS-waarden overwegen, kun je deze in je bestandverwerken. Laat ons dit van te voren weten. Houd er rekening mee dat de PMS-waarden alleenkunnen worden benaderd met digitale druk, maar er kan altijd een afwijking zijn.

Als een doek moet worden gezeefdrukt, dan kan dat alleen met PMSwaarden. Ga alsjeblieft altijd uit C (gecoat). Het moet altijd 100% vast zijnkleuren. Als uw afbeelding er geen heeft, zoek dan naar een alternatieve steunkleurdat dicht bij het gewenste resultaat komt.

We kunnen ook halftoonprinten toepassen. Dit is echter een heel andereproces, waarbij een speciale zeefdruktechniek gebruikt moet worden. Hierbijgeval is het mogelijk om met percentages steunkleuren te werken. Als u dat wiltmeer informatie of hulp bij het maken van de afdruksjabloon, wij staan ​​voor u klaarverwijdering.

Je kunt per e-mail een bestand verzenden van maximaal 25 Mb. Voor grotere bestanden raden weaan een service te gebruiken zoals WeTransfer of Google Drive. Het is belangrijk om bij hetverzenden altijd het bijbehorende bestelnummer te vermelden om misverstanden te voorkomen.