Aanleverspecificaties

Odoo afbeelding en tekstblok

Ontwerp

Het is het beste om je bestanden in de volgende formaten te maken: .pdf (met overzicht). Indien mogelijk moet de illustratie de oorspronkelijke grootte hebben, met een resolutie van minimaal 150 DPI (dots per inch). De beste resolutie voor een doek is 300 DPI. Zorg ervoor dat je werkt met vectoren, omdat vectoren ervoor zorgen dat de afbeelding niet vervaagd wordt, zelfs niet in grote formaten. Bovendien verminderen vectoren de grootte van het bestand, wat belangrijk is in grote afdrukformaten.

welke manier van printen bij wat voor ontwerp?

Wanneer je een full-colour bestand levert, wordt deze digitaal geprint. Je kunt het bestand dan in CMYK afleveren. Als je wilt dat wij PMS-waarden overwegen, kun je deze in je bestand verwerken. Laat ons dit van te voren weten. Houd er rekening mee dat de PMS-waarden alleen kunnen worden benaderd met digitale druk, maar er kan altijd een afwijking zijn.

Als een doek met zeefdruk moet worden afgedrukt, is dit alleen mogelijk met PMS-waarden. Ga altijd uit van C (gecoat). Het moet altijd 100% effen kleuren zijn. Als de afbeelding er geen heeft, kun je naar een alternatieve steunkleur zoeken die dicht bij het gewenste resultaat komt.

We kunnen ook halftoonafdrukken toepassen. Dit is echter een heel ander proces, waarbij een speciale zeefdruktechniek moet worden gebruikt. In dit geval is het mogelijk om te werken met percentages steunkleuren. Als je meer informatie nodig hebt of hulp bij het maken van de afdruksjabloon, doen we dat graag voor je.

Je kunt per e-mail een bestand verzenden van maximaal 25 Mb. Voor grotere bestanden raden we aan een service te gebruiken zoals WeTransfer of Google Drive. Het is belangrijk om bij het verzenden altijd het bijbehorende bestelnummer te vermelden om misverstanden te voorkomen.